3 dagen fietsen

steven1

Hey,

aangezien ik helemaal geen ervaring heb met fietsreizen, hoop ik hier wat suggesties te krijgen. Ik ben op zoek naar een leuke route voor 2,5 dagen fietsen (de laatste halve dag dient om weer thuis te geraken), met de tent. Ergens waar ik op korte trein met de trein geraak en ook terug geraak met de trein. Ik dacht aan de Eifel of de ardennen of zo. Welke routes kunnen jullie aanbevelen?

kevin

wij zijn dit jaar begonnen met een stukje kempenroute en gravejansroute lf51 en lf511
dan lf 1 breskens vlissingen en dan schelde reinroute lf13.
het was goed om mee te beginnen.
een aanrader

danny6

steven,

ik ben een 6-tal jaar geleden als vakantiefietser begonnen met de vlaanderen fietsroute. De handige topo-gids (verloren rijden kan haast niet) is o.a. te verkrijgen bij de jeugdherbergcentrale in Antwerpen. Ik heb deze route in 2 keer gedaan. Je moet wel wat plannen want campings in Vlaanderen zijn niet zo dik bezaaid in sommige gebieden.

succes ermee !

Marijke

Hallo,
Daar je nog geen ervaring hebt met fietsreizen, zou ik je wel Limburg durven aanbevelen. Omdat als je voor teerst met bepakking rijd dit aangenamer zal zijn dan onmiddellijk de Ardennen te befietsen. Bovendien is Limburg een waar fietsparadijs ( knooppuntennetwerk )en als je in station Genk uitstapt zit je er onmiddellijk middenin!!

Veel plezier!
Marijke