Aankoop santos fiets voor recreatief gebruik

kamiel

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd heeft de fietsmicrobe mij te pakken.Nu zou ik mij graag een fiets van santos willen aanschaffen,maar puur voor recreatief gebruik.De travelmaster van santos spreekt mij enorm aan,maar is eigenlijk volgens de beschrijving weggelegd voor wereldfietser? Wat is jullie mening hierover?

alvast bedankt voor de reacties

grtn

sjefke

Een goede en lichte hybride vind je zeker bij Stevens. X6 of X8 lite. De Trek FX serie is ook aan te raden, vanaf FX 7.5. Meer dan 1000 euro is echt niet nodig. Reclame voor Fahrradmanufaktur zal ik niet maken. De lak bladdert er binnen een jaar vanaf, waarna je een mooie bruinrode kleur ziet, (smaken verschillen, dat wel).

Andersfietsen

Voor recreatief gebruik is een Santos een beetje overpoweren volgens mij. Er zijn andere merken die gunstiger geprijsd zijn en die je zeker niet in de steek zullen laten. Ik denk dan aan Fahrradmanuktur, Koga, Trek, ... 'k zou zeker eens verder rondkijken als ik jou was. Voor het prijsverschil ga je er al snel een paar weekends tussenuit met de iets budgetvriendelijkere fiets ;-)

Met vriendelijke groeten,

Johan

Andersfietsen

Wat versta je onder recreatief gebruik?

Mvg,

Johan