chariot cougar 2 gezocht in Gent

steven1

Hey,

misschien een wat vreemde vraag, maar ik kan maar proberen...
Wij zijn in onze zoektocht naar een fietskar nog aan het twijfel tussen de Cougar 2 en de Corsaire 2 van Chariot. We neigen eerder richting de laatste, omdat die wat ruimer is en de kinderen wat rechter zitten, maar een belangrijk voordeel van de Cougar zou kunnen zijn dat deze wat smaller is en mogelijk nog net door onze voordeur kan. En dat zouden we graag eens willen uittesten. Daarom zoeken we iemand met een Chariot Cougar 2 die daarmee eens even bij ons wil langs komen om te zien of die kar door de voordeur kan. We wonen in het centrum van Gent (vlakbij Strop-zwembad). Iemand die ons kan helpen?
Benieuwd naar de reacties...

steven

Elke83

Steven is onze fietskar komen uitlenen en we hebben deze met grote scheur erin teruggekregen. Het vinden van een oplossing die voor beiden aanvaardbaar was bleek niet mogelijk (antwoordde zelfs niet op mijn laatste mail).

Wij wilden behulpzaam zijn en kwamen bedrogen uit.

Elke83

(en idd, de Cougar is wat smal vanbinnen. Onze zoontjes van 4 en 1.5 kunnen er met hun winterjassen eigenlijk nauwelijks naast elkaar in. Ze zitten echt tegen elkaar genepen. In de zomer zal dat beter zijn, al gebruiken we tegen dan misschien de WeeHooFor2... (zijn aan 't overwegen om zo één aan te schaffen en misschien de fietskar te verkopen)

Elke83

Hallo, Wij hebben wel een Cougar voor 2 en die mag je gerust eens testen, alleen zie ik het niet zitten om er speciaal voor naar 't Strop te fietsen... Wij wonen in Oostakker. Als je wil mag je er altijd eens om komen. We kunnen hem wel niet zo lang missen, gebruiken hem bijna dagelijks...

Ik wil hem ook gerust opmeten als dat handiger is!
groetjes