Duchenne Heroes 2008

James Hallworth

Hoi Hoi allemaal!

Ik ga meedoen aan de Duchenne Heroes 2008 mountainbike sponsortocht!

In september 2008 ga ik een sportieve uitdaging aan – 700km off-road fietsen in 7 dagen, van Luxemburg naar Nederland via Duitsland en België.

Het doel van deze superzware tocht is om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne, een chronische spierziekte in kinderen.

Om mee te kunnen doen aan deze fantastische event moet ik niet alleen heel hard trainen (700km in 7 dagen is zelfs voor een ervaren fietser een flinke uitdaging!) maar ook een minimaal sponsorbedrag opbrengen. In dit geval is dat € 2.500 (inschrijfgeld van €50 heb ik al betaald! en ook een extra €100 om mee te dragen aan de kosten voor eten en campings. Zo zorg ik dat bijna alles dat ik opbrend direct naar de onderzoek gaat) – dat wordt wel een uitdaging maar ik ga me ervoor hard inzetten en hoop met de hulp van vrienden, kennissen, collega's en bedrijven een flink bedrag bij elkaar te….fietsen!

Ik zou heel dankbaar zijn voor alle sponsor bedragen en leuke tips om aan nieuwe sponsors te komen.

E-mail me (hallworth.james@gmail.com) met al jullie goed ideeën om aan nieuwe sponsors en sponsorgeld te komen. Via http://www.duchenneheroes.nl/SponsorFormulier.aspx?deelnemerId=694&selec... kan je me direct sponsoren!

In de komende weken zal ik via de forum en een weblog (http://www.duchenneheroes.nl/Weblog.aspx?deelnemerId=694&selected=P694) meer informatie strekken over de tocht, over mijn training en over de ziekte van Duchenne. Maar kijk nu al op www.Duchenneheroes.nl voor meer achtergrond informatie.

'Wish me luck' en alvast dank voor jullie hulp in het bereiken van mijn goede doel!

James

Hallworth.James@Gmail.com

SPONSOR ME HIER: http://www.duchenneheroes.nl/SponsorFormulier.aspx?deelnemerId=694&selec...