Eenwielige aanhangwagentjes

Anonymous

Geef hier uw commentaar op deze blikvanger!

Webmaster

Piet2

Ik heb je mail gelezen.Ben ook in het bezit van een Chela.
Mijn probleem met de Chela is dat hij een beetje zwabbert achter de fiets.Ik ben van plan om een trip te maken door Europa misschien heb je wat goede tips.
Bij voorbaat bedankt

Yannic Vanacker

Beste Hendrik,

Je bent écht wel te laat hoor, ze is helaas verkocht.

Hendrik1

Best,

Ik heb een Koga trekkersfiets, en ik denk al geruime tijd om een fietskar aan te schaffen.
Heb je nog die Koga Miyata Chela, en zo ja, kan ik die eventueel eens komen bekijken?

Vriendelijke groeten
Hendrik

Yannic Vanacker

Ikzelf heb een KOGA MIYATA Chela en ik ben er echt wel tevreden over, alleen spijtig dat hij zo duur is/was. Hij is zeer stabiel, ondanks het feit dat je hem mag laden met 30 kg bagage!! Ik heb er slechts een 10-tal dagen mee rondgereden in Portugal, waar hij voortreffelijke dienst heeft gedaan. De reden dat ik van zakken overgestapt ben op trailer is gewoon het feit dat het achterste wiel minder belast wordt. Ik heb al twee keer voorgehad dat ik in het 'gat van Pluto' zat met gebroken spaken, gewoon omdat het achterste wiel te veel belast werd. Door de ingebouwde hydrolische vering schokt hij niet bij het nemen van kleine hindernissen als drempels, stoepranden etc... De andere accessoires als de zonnecellen voor het opladen van GPS of GSM , de ingebouwde stoel of het camera-statief heb ik nooit gebruikt omdat ik de Chela amper een jaar heb en er slechts 1 keer mee weggeweest ben.
Nu, voor de liefhebbers, ik heb het ook in het forum gezet, mij Chela is nu te koop aan de helft van de prijs (400 Euro = verlaagde prijs) gewoon wegens stopzetting van de hobby. Geïnteresseerd? Mail me gerust voor meer info of kijk op www.koga.com

Michel Obourdin

Wij hebben een Extrawheel en deze is echt wel super stabiel en neemt alle hindernissen zonder probleem. De bagage kan je kwijt in twee grote tassen en het wiel is één compact geheel.

Je kan er ook meteen de metro mee inrijden :-)
http://www.garagetv.be/video-galerij/rekupnet/down_the_tube_autoluwe_zon...
of voor meer info :
http://www.youtube.com/watch?v=6ijnEr1kn98

Dobbelaere Dirk

Ik ben in het bezit van een eenwielig aanhangwagentje en doe daar boodschappen mee , rij met van alles naar containerpark ...een aanrader zeker als je geen auto hebt .
Toch neem ik die nooit mee op reis .
Ik verdeel alles liever over 4 zakken , veel overzichtelijker . Ik heb ook het gevoel dat bergop rijden lastiger is ?!
Het parkeren met zo'n lang gevaarte is niet altijd makkelijk . Verder wordt het kostelijker om het mee te krijgen op het vliegtuig.Meestal betalen we niets extra (2 stukken = doos met fiets - en 4 fietszakken in één grote zak)
Maar we kwamen zeker al fietsers tegen o.a. in N-Z die wel enthousiast waren .
Als één van de 2 fietsers minder sterk is veronderstel ik dat het dankbaar is als de andere bvb. zakken + fietskar trekt ?!
groetjes