fiets-ongeval afgehandeld door Ethias reisverzekering en familiale

carl

In juli 2013 hadden wij na anderhalve dag fietsen in Noord Ierland een ongeval met een tegenligger waarbij één fiets niet meer te herstellen was. Wij waren niet in fout. Onze reisverzekering werd verwittigd en een goed uur later stond er een taxi die ons 150 km terug naar Belfast bracht waar we ook voor 24 uur een huurauto ter beschikking kregen. Onze eigen auto stond in Wales en die zijn we dan gaan ophalen. Ethias-reisbijstand heeft gezorgd voor de taxi, de huurauto en betaalde netjes de twee onvoorziene overtochten en een extra verblijf terug binnen de week.
De schade aan de fiets (totaal verlies) en aan de fietstassen, de gps en een jas werd behandeld door de Famiale verzekering van Ethais., Vorige week, zes maanden na het ongeval, is in overleg met een schade-expert, de schade netjes terugbetaald. Ethias heeft dit correct afgehandeld.
Natuurlijk hadden we liever de reis met de fietsen afgerond, maar gelukkig hadden we ons goed verzekerd, en blij dat nu alles achter de rug is. Een nieuwe fiets, een Travelmaster 2.9, is ondertussen besteld bij Santos!

johnny

goed om te weten!