Fietsen langs de grenzen van Belgie

Marie-Christine

Heeft iemand ervaring met de tocht beschreven door Bruno Loockx : Fietsen langs de grenzen van Belgie ? Is het mogelijk om regelmatig te kamperen onderweg ?
Hopende op Uw reactie,
MC

andre

hallo mevrouw
we zijn juist een week thuis van de grenzen van belgie,het was zeer mooi maar af en toe loopt het fout met de beschrijving v/d route , we hebben het in 2 delen gedaan(2009)met ons tentje mee en het is avontuurlijk kwa campings op goed geluk

Bruno Loockx

Hallo Marie-Christine,

Je zal zeker campings onderweg vinden, maar zoals Sven aanraadt is het seizoen wel aangewezen. Mogelijk bekijk je vooraf al wat locaties.

Met vriendelijke groeten,
Bruno.

sven

Ik fietste jaar of 2 terug van Doornik naar Couvin langs de Frans-Belgische grens, zonder boekje maar wel met de hopeloos verouderde Belgische 1:100000 kaarten, campings genoeg, en geen Nederlandse enclaves maar wel echte Waalse gezelligheid :)

Ik zou het wel 'in het seizoen' doen, want daarbuiten dreig je wel zonder camping te vallen vrees ik.

succes ermee
sven

Marie-Christine

Dag Bruno,
van harte dank voor Uw reactie !
Ik weet nog niet wanneer dat ik de tocht (of een deel ervan ) zal kunnen aanvatten, maar ik ben alvast begonnen om aan de hand van Uw boek de uitgestippelde weg op track te zetten voor de GPS.( Of bestaan deze tracks al....? )Bij het fietsen zal ik ze zeker loggen.
Denkt U dat ik de indeling van de trajecten, zoals U ze beschrijft, al kamperend kan aanhouden ?
Graag hoor ik hierover Uw mening,dank bij voorbaat,
Marie-Christine

Bruno Loockx1

Beste Marie-Christine,

Bedankt voor je interesse voor mijn fietsgids. Het is zeker mogelijk onderweg te kamperen, echter is dit niet voorzien geweest bij de opmaak van de gids. Je vindt ook een deel van mijn fietsrelaas op http://www.reisreporter.be/2009/06/05/fietsen-langs-de-grenzen-van-belgi... Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan verneem ik die graag.

Ik wens je alvast veel fietsplezier.
Met vriendelijke groeten,
Bruno Loockx
Hoofdredacteur
www.reisreporter.be