fietsen naar venetie

kurt2

wij (2 volwassenen en 6 kinderen) plannen volgend jaar een fietsvakantie naar venetie. we volgen fietsroute van Paul Benjaminse. alle informatie welkom. ook terugkeermogelijkheden (trein, fietsbus of vliegtuig?)

Peter18

dag Kurt,

Als de kinderen met weinig of geen bagage rijden, lukt het misschien. Ga zeker is een keertje oefenen in de ardennen. Ik zou het toch maar niet onderschatten. De route is relatief rustig maar hier en daar zitten er ook wel drukkere, onveilige stukjes tussen. Probeer onder de 20kg baage te blijven. Ik had er 25 en is echt wel veel, zeker omhoog.

Bye

kurt2

bedankt peter. ons probleem is dat we niet weten of we met onze kinderen over de bergen geraken. de oudste 4 (13,11,9 en 8 jaar) rijden zelf met de fiets, de 2 jongste gaan mee in de aanhangkar. groetjes.

Peter19

Hallo,

Ik ben dit jaar naar Venetië geweest met de gids van Paul. Goede routebeschrijving ook al ga je af en toe de mist.

Hou rekening met de overnachtingsplaatsen want deze komen niet altijd even goed uit.

Sommige stukken van de rit zijn zwaar en kunnen niet per trein of bus overbrugd worden. De stukken die je per bus of trein wil doen, kunnen misschien wel problemen geven met 8 fietsen.

Voor terug te keren weet ik dat er in de gidsen treinverbindingen staan. Ikzelf ben met familie teruggekeerd dus weet niets anders.

Ahja in Venetië zelf kan je niet met de fiets dus je zal buiten de stad kamp moeten opslaan.

Als er nog iets is, vraag je het maar.

Bye, Peter.