Fietsen in Polen

Paul Spapens

Beste fietsvrienden,

Wij bereiden een tocht voor (april 2004) vanuit Moergestel, Nederland, naar Moskou en St. Petersburg. Wie heeft ervaring met fietsen in Rusland?

In augustus aanstaande willen we vanuit onze woonplaats naar Chestachowa in Polen. Is een bedevaartplaats. Wie heeft ervaring met fietsen in Polen? Wie heeft ervaring met fietsen in dit deel van Polen (zuid-west/zuid-oost). Wie heeft ervaring met de terugreis per trein of (fiets)bus vanuit Polen?

Bedankt voor de reactie

Paul Spapens

Isabelle5

Hallo

Ik moet een eindwerk maken over fietsvakanties in Polen. Dus ik zou een 14-daagse moeten maken in Polen,maar vooral fietsen en in het oosten.Heeft iemand dat al gedaan? Of heeft iemand daar informatie over.Want je vind er heel weinig over. En ook bv. zoals een fietskaart.
Ik hoop dat ik een antwoord krijg. En dan liefst op mijn mail.
dank u
Isabelle
isagilis@hotmail.com

Otto Cox

Wij hebben in 2005 in Poolen en Ltouwen gefietst. Ons verslag, inclusief pratische tips, staat op http://www.xs4all.nl/~coxhaak/fietsen2005.htm

macel kooij

Hallo mede fietsers,

Ik wil graag met mijn vriendin door rusland fietsen, maar stuit tegen de visa aan. Kunnen jullie hierin adviseren?
Ik weet dat je normaal een uitnodiging nodig hebt vanuit rusland, maar daar kennen wij niemand. Sterker nog wij willen daar geen gebruik maken van hotels e.d.
Ik hoop snel wat te horen

groetjes
Marcel

Sandra3

Hallo Paul,

Twee jaar geleden hebben wij in het westen van Polen gefietst. We zijn daar met de trein naar toe gegaan (en ook weer terug). Misschien heb je wat aan ons reisverslag:
http://home.tiscali.nl/~baartmns/fietsvakanties

Sandra

Blanche1

Hallo Paul,

Misschien dat we deze zomer naar Leningrad willen fietsen vannuit Nederland. Ben benieuwd naar je ervaringen, route e.d.
Wil je me mailen?

Toon

Op de website van de AFDC is heel wat informatie te vinden over routes naar: http://deutschland-tourismus.de/radfahren/radfahren_interaktive_karte.html# De R1 is zo'n route, doch via de overzichtskaart kunnen heel wat alternatieven gezocht en gevonden worden.
En in Polen: http://www.adfc.de/tourismus/einfos/euro/servpolen_0306.php?print=yes