Fietsen in Portugal

DirkVG

Beste,

Ik overweeg om eind deze maand ( 30 of 31 aug. 2015) naar Portugal te trekken om aldaar een leuke fietstrip te maken tussen Porto en Lissabon. Ik ken het land heel goed , de taal behoorlijk (maar met veel fouten). Ik heb al veel gereisd doorheen het land. Maar nog nooit op de fiets. Ik wil niet zozeer langs de kust.( al mag dat) .

Idee was: Start in Porto , richting dourovallei/ serra da estrella , naar richting castelo Branco, castelo de vide, estremoz , reguengoz/moura , evora , setubal en vervolgens lissabon ( einde) .

Ik zou voor deze trip een 10 a12-dagen willen nemen. vliegen op Porto en terug vanuit Lissabon. Ik omschrijf mezelf niet als een zeer geoefende fietser. Soms goede dagen boven 100 km , soms veel minder. ik kom mezelf ook al es tegen als ik klim ( dus ik ga er vanuit dat dit mogelijk het geval is in Portugal) , ik ben ook geen handige Harry. Ik zoek iemand met humor, die geen pietje precies is en een prettige hoek af heeft. slapen kan met tent en/of basiscomfort.

Ik zou mijn fiets aldaar willen huren ( wegens teveel rompslomp anders) . Zou 20, - euro kosten per dag ( dus ongeveer 200 euro voor deze trip) .

aangesproken en/of zin . stuur gerust bericht.