Fietsen van Halle naar Nieuwpoort

Koga Miyata Glo...

Hallo,

Ik wil graag vanuit Halle(Vlaams-Brabantà) naar Nieuwpoort fietsen. Ik kan de LF6 volgen maar dan heb ik 250 km aan mijn been en ben ik minstens 2 dagen onderweg. Is er, vooral nu in de winter, een kortere route die eventueel in 1 dag kan afgelegd worden. Liefst niet langs drukke banen.
mvg
Danielle

Patria Trondhei...

Dag fietsers,
Ik zou het doen voor ±145km. Met alleen Halle-Ninove als drukke baan maar die heeft grotendeels een gescheiden fietspad, dus. Ninove via St Lievenshouten, Oosterzele richting Gent. Aan de rand pik je de ringvaart op, zoals Vl. Fietsroute vroeger liep tot Vinderhoute waar je LF5 oppikt richting Brugge. Daar direct het kanaal Gent Oostende(zoals Vl. Fietsroute vroeger liep) tot de aansluiting met het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, die volgen en klaar!
Andere mogelijkheden zijn inderdaad minder interessant en zal een stuk meer puzzelen worden.
Groetjes vanuit Ninove

André

Bruno

Hallo Danielle,
heb eens goed op de kaart gekeken en stel vast dat je amper 50km kan besparen met een alternatieve veilige en mooie route. Dus vrees ik dat je nog steeds op 2 fietsdagen zal moeten rekenen, of je kiest voor de drukkere banen, maar dan nog denk ik dat je op ruim 150km zal moeten rekenen.
succes
Bruno.