fietsenmaker gezocht!

jaak

Hoi kent er iemand een begeesterd fietsenmaker die mijn MTB kan en wil omtoveren tot een trekkersfiets (spatlappen, bagagedragers, aangepast zadel en banden, lichten met evt een naafdynamo enzo)? Om mijn eerste stappen te zetten in de fiets-buitenwereld vind ik het toch wat duur om meteen een ganse èchte te kopen... ik woon in Lommel Jaak

jaak

Johan ik kom graag eens langs, waar en wanneer? Ken je adres of mail adres niet. Jaak

Andersfietsen

Voor dat budget kan je zeker je MTB wel verbouwen. Maar in die prijsklasse kan je ook wel degelijke 2dehands trekkingfietsen vinden.
Moest je toch zin krijgen in ombouwen mag je me altijd wel een mailtje sturen en wil ik samen met jou wel eens kijken wat er mogelijk is binnen je budget.

Met vriendelijke groeten,

Johan

jaak

Dag Johan, maximum 500 euro had ik gedacht voor de aanpassingen, zonder de tassen. Had eerst enkele driedaagse uitstapjes willen doen naar wat jeugdherbergen in België om wat te 'leren', begin juli eens een vijfdaagse naar Normandië of zo, om dan in augustus eens een dag of tien te proberen, dan heb ik een wat groter bereik... (maar ik moet het thuis ook nog een beetje uitgelegd krijgen, best op een voorzichtig gedoseerde manier denk ik; eens ze het gewoon zijn, wacht Europa!)

Andersfietsen

Dag Jaak. Leuk idee, maar wat is je budget? en wat wil je met de fiets gaan doen?

Met vriendelijke groeten,

Johan