Fietsgenoten gezocht

Jef Biesemans

Hallo,

Ik ben samen met drie andere vrienden van plan om dit jaar een weekske te gaan toeren in de ardennen en luxemburg. Dit als inleiding om volgend jaar de ultieme trektocht te maken. Naar zuid-frankrijk om daar de Mont-Ventoux te beklimmen, dan wel te vertrekken van hieruit.

We zijn nu nog op zoek naar personen (M/V met talent of met wat minder talent want zo goed zijn we zeker ook niet) om met ons mee te fietsen. We zijn met drie 21- en één 22-jarige allemaal uit de omgeving van Westerlo, dus niet echt de grote fietsgeneratie. Het is daarom ook niet makkelijk om iemand te vinden met dezelfde interesse.

Je hoeft niet enkel te reageren om mee op fietsvakantie te gaan, we zouden ook graag wat personen ontmoeten om in de buurt wat rond te toeren.

En nu maar hopen dat we niet alleen zijn van onze leeftijd die (heel) graag met de fiets rijden.

Davy5

Hey guys,

Op volgende link n korte voorstelling en m'n plannen voor deze zomer: http://forum.joker.be/cgi/YaBB.pl?board=reisgezel;action=display;num=111...

De planne lijken wel ongeveer beteke op mekaar dus heb ook zeker interesse in jullie avonturen. Misschien eens ergens iets regelen om eens af te spreken. Let me know

Groetjes Davy

Kevin3

ah de Jef se. Da is ook toeval.