Fietsmaatje M/V Noord-Limburg

Nico 1959

Ik zoek een fietsmaatje in de regio Noord-Limburg (woon zelf in Neerpelt) om regelmatig in de weekenden een tocht te maken en voor een fietsvakantie (overnachten hotel-pension) in de zomermaanden.

Nico 1959

Deze oproep voor een gelijkgestemde fietsvriend(in) van een paar jaartjes terug is best weer actueel. Dus als iemand een dagtochtje wil maken stuur dan gerust een berichtje. De jaarlijkse fietsvakantie gaat dit jaar van Belgrado naar de Zwarte Zee langs de DonauRadweg.

Nico 1959

Hoi VeVe ik ben ondertussen terug van een geslaagde fietsvakantie en zal je persoonlijk bericht sturen om wat af te spreken voor een tochtJE.....

VeVe

Ik woon niet in Noord limburg maar heb wel zin in een tochtJE... jij zal wel heel getraind terugkomen van je fietsvakantie!!

Nico 1959

Voor de fietsvakantie vertrek ik a.s. vrijdag om de 'groene weg naar de middellandse zee' (naar = vanaf) te fietsen. Een vast fietsmaatje (m/v) in de regio Noord Limburg heb ik nog niet gevonden!! Dus als iemand eens samen een dagtochtje wil maken (groepje is ook leuk); stuur dan gerust een berichtje!!

LIef

Waar wil je naar toe deze zomer? Concrete reisplannen?
Grts