Fietsmaatje(s)

Wim75

Iemand zin om op regelmatige basis korte tochtjes te maken in ons eigen land, of onze buurlanden? Zelf heb ik al een paar leuke tochten achter de rug maar met wat gezelschap kan dit ook een leuke uitdaging zijn.

Binnenkort plan ik twee dagen De Panne - Knokke om dan in een volgende etappe door te trekken richting noorden. LF1. Ander voorstellen zijn natuurlijk ook welkom. Laat gerust van je horen! Ikzelf 38 regio Vl-Bt.

danny28081974

interessant, ik ben van tessenderlo, van 1974 en zoek beetje hetzelfde

Alex

Ben zelf van 1976, van de Noorderkempen. Zie dat wel zitten om eens af te spreken voor een fietstocht langs lf-routes of ravels...die lf1 moet ik je melden dat de wind meestal beter staat van Frankrijk naar Nederland, dan van Nederland richting Frankrijk fietsen...spreek uit ervaring maar is wel mooie route. Texel een dag of 2 erbij pakken met de veerboot en door de duinen fietsen met fietspaden zo breed als landbouwwegen bij ons. St Valerie sur Somme aan andere kant is ook mooi en Somme volgen met Amiens en Abbeville...in één van deze 2 steden is het Jules Verne museum, dacht ik en mooie kathedralen en bouwstijlen ook...

Grtjs, Alex

freelancer666

Hey iedereen,

Ik vertrek 11/04/2015 op de fiets naar Thailand.
Aan deze reis is ook een goed doel verbonden.
Ik heb de reis via Turkije Iran Pakistan India over Nepal zo terug naar India naar Singapore via Maleisië op naar Thailand.
Het is de bedoeling om back to basic te leven en dus veel te kamperen.
Ik zelf ben 35 jaar en een vlotte jongen....wie zin heeft voor mee te rijden of een bepaald gedeelte mee te fietsen ,dan hoor ik dat graag.

Voor meer info verwijs ik je graag door naar mijn site :
http://overlandtothailand.weebly.com/

Waar het route kaartje staat en meer uitleg over het goede doel.

Groetjes Pieter

_________________
http://overlandtothailand.weebly.com/

ccolla

Hoi Wim,

jouw berichtje sprak me wel aan. Ik ben ook van Vlaams-Brabant en ook van 1975. Ben een sportieve vrouw die graag fietst en wandelt. Misschien kunnen we al eens een kort fietstochtje doen in vlaams-brabant. Ik heb wel geen koersfiets :-)
groetjes,
Cindy