Fietsmaatje(s) gezocht die houden van een rustig tempo

Marijke9

Hallo iedereen,

Ben helemaal nieuw op dit forum en ben toch wel benieuwd of er reacties op mijn vraag zullen komen. Bij het snel doornemen van een aantal topics blijken hier toch vooral kilometervretende fietsers aanwezig te zijn die er een behoorlijk tempo op nahouden. In mijn jonge jaren hield ik er ook een stevig tempo op na, maar nu ik net de dertig gepasseerd ben, lijkt een bezadigder tempo mij toch meer te liggen

Zelf heb ik enkele jaren geleden trektochten gehouden doorheen Noorwegen, Zweden en Frankrijk. Door omstandigheden is het fietsen even in het verdomhoekje geraakt, maar het kriebelt om terug kilometertjes te malen. Ik fiets dagelijks naar mijn werk (een totaal van zo'n 23 luttele km per dag) waarbij mijn trouwe gezel deels in de fietskar zit en deels meeloopt. Ik spreek hier van mijn Laps lopertje Lihkku.

Na het voorstellen dus de concrete vraag : 'zijn er mensen die zin hebben om af en toe er een relaxed weekendje of dagje op uit te trekken ?' In 2013 staan er geen lange vakanties gepland met de fiets, maar de bedoeling is uiteindelijk wel om weer langere trektochten te gaan maken waarbij de voorkeur uitgaat naar de Scandinavische landen.

Ik hoop alvast hier toch een paar mensen te vinden wie dit allemaal aanspreekt Misschien nog belangrijk om te melden : ik woon dicht tegen Antwerpen.

Groetjes en hopelijk tot hoors !

WimH

Hey,

Ik (Wim Huybrechts 37 jr) ben volledig nieuw hier op het forum. Zijn alle vorige berichten nog van toepassing ? Was zijn jullie verdere fiets(vakantie)plannen ?

Hopend op een antwoord.

Groet,
Wim

danny28081974

hoi, ben v Tessenderlo, 41j, en wil wel eens toerke fietsen, mijn droom is ook wel Noorwegen ooit aan te doen bv

BartC

Hey Marijke,

Is er al iets concreets uit de bus gekomen? Ik heb zeker interesse om er nu en dan een dagje of weekendje met de fiets op uit te trekken.
Ik ben een 40-tiger uit Lier.

Ciao,

Bart

Marijke9

Hallo Alex,

Ik heb zonet vernomen van iemand die jou kent, dat jij absoluut geen gezapig tempo aanhoudt. Ik vind het geen enkel probleem om eens samen te fietsen als ik me dan aan jou kan vasthaken of als jij de kar trekt :-p Je tempo heel erg aanpassen is ook nog een optie. Zet maar in een privébericht dan. grts

Alex

Lijkt me leuk, ben zelf van de Noorderkempen en fietsen ligt ookal tijdje in vergeethoekje door omstandigheden...kan enkel in het weekend. (ben 36 jaar)
Scandinavië interesseert me wel, ben er nog nooit geweest...

hans71

Beste mevrouw,

Mijn beste wensen voor een gezond en sportief 2013.

Dat zint me wel om samen leuke trips te maken.
Ikzelf ben een vrolijke m 40'er uit lint(antw) die
ook houd van korte en lange landelijke fietstochten.
Ook kan ik je vertellen dat mijn snelheid verminderd
is tov de jaren 1993 waar ik zo als individuele door het
eifelgebergte reed met m'n koga, myata en van herberg
naar herberg fietste. hmmm waar is die mooie tijd toch,
hierop m'n vraagje/ Wanneer vertrekken we weer,...
Geef maar een seintje mocht er interesse zijn.
dan maken we een leuke tijd tegemoe.
sportieve groeten
Hans

Elie Milo

beste,

dat zint me wel om wat trips te doen.
Ikzelf ben heel enthousiaste "toeristische "fietser die wel heel veel fietst alsook kleine ,maar ook lange grote tochten met bagage doe maar vooral hou om veel te zien,te stoppen en te genieten waar ik passeer.
Aangezien ik in 2013 opnieuw veel wil fietsen,veel plannen heb in binnen-en buitenland en een zee van tijd heb,mag je me altijd kontakteren.In België doe ik heel veel fietsknooppunten,bewegwijzerde fietsroutes,mountainbikeroutes maar ook veel wandelroutes met de fiets(dikwijls mooiste wegjes in velden,geen auto's) enz.
Je ziet maar
ik ben van Zottegem(Vlaamse Ardennen)
groeten
elie
elie.milo@scarlet.be