Fietstassen Welke kiezen???

BartFarwest

Ik en mijn vriendin hebben ons net een trekkingfiets aangeschaft. Nu zijn we op zoek naar degelijke voor en achtertassen. Als je op internet rondkijkt is er veel keuze.

Graag jullie ervaringen en suggesties bij bepaalde merken van fietstassen.

We vinden de AGU fietstassen er best wel degelijk uitzien, iemand ervaring met deze fietstassen?

Recyclingwear

Als je een keer iets anders wilt dan Ortlieb, dan is dit wellicht iets: http://www.recyclingwear.nl/fietsaccessoires/roller-fietstas-36-liter

Benny

Hoi,

Doe mij maar Ortlieb.
duurzaam, waterdicht en vervangingsonderdelen zijn makkelijk (of op bestelling) te verkrijgen.

Van andere merken geen kwaad woord, maar mijn ervaring met Ortlieb: geweldig!

Kiezen maar...

livino

Ik heb een aantal jaar geleden ook een set van Ortlieb gekocht (achtertassen - "rolmops" - stuurtas) en je hoort mij er niet over klagen. Zeer degelijk, waterdicht materiaal. De zijtassen gebruik ik ook nog eens op mijn stadsfiets om boodschappen te doen.

Petah

Hallo,

Wij hebben Vaude discover back en Vaude aqua front rollers, en zijn hier zéér tevreden over. Ik denk dat je op deze en andere sites voorstanders (en dus ook tegenstanders) van Vaude en Ortlieb vindt. Dewelke volgens mij beide zéér degelijke fietstassen zijn.

Veel succes!
Peter

koen12

Dag Bart,
Mijn vrouw zweert bij Vaude. Ik bij mijn Ortliebs. En toch zijn we nog steeds getrouwd ;-) Om maar te zeggen dat je niet verkeerd kan kiezen. Ze hebben enkel - licht - verschillende ophang- en sluitingssystemen. Maar voor het overige identiek qua prijs en kwaliteit.
veel plezier,
koen

BartFarwest

Bedankt voor jullie reacties, de prijs deert ons zo niet. Liever wat meer geld uitgeven voor duurzame kwaliteit :-)

carine

Hallo,

Ortlieb zonder enige twijfel. Waterdicht, ook bij regen die uren aan een stuk duurt, handig af te nemen en te bevestigen en een heel goede garantie.

nath

Beste,

Ik wil geen andere meer dan Ortlieb. De onze gaan al 6 jaar mee, en zijn nog altijd waterdicht! Ze zijn gemakkelijk af te nemen van de bagagedrager. Wij hebben de backroller classic. Ze zijn duur in aankoop, maar zijn zeker hun geld waard!