geraardsbergen naar girona

bono

hallo

mijn vriendin en ik gaan van de zomer de eerst grote fietsreis doen ons oog is gevallen op het onbegrenst fietsen naar barcelona(girona dus barcelona hebben we al gezien) van paul benjaminse
dit is een test voor evt latere reizen in azie
We hebben ong 33 dagen. K heb de dag etappes ong vastgelegd en het varieerd van 55km tot 86 km per dag. 24 fietsdagen 5 rustdagen en 4 terugkeerdagen.Tot zover het plan.
alle tips zijn welkom
en hoe komen jullie terug wij zouden het liefst met trein terug willen
heeft iemand een idee hoe
dank bij voorbaat
vele fietsgroeten
tineke en bono

bono

he wouter
bedankt voor de tips en de side

groetjes
tineke en bono

Wouter4

Hallo Tineke en Bono,

Wij hebben deze route 4 jaren geleden gevolgd: in 4 weken van Leuven naar Barcelona. Ik denk dat we ongeveer 80km/dag fietsten, dus wat jullie voorstellen is zeker haalbaar. Je zou bijvoorbeeld wel minder kilometers kunnen rijden in het Centraal Massief (omwille van de 'bergen')en in het Zuiden (waar het toch wel serieus warm kan worden op de middag), en meer kilometers in het noorden van Frankrijk. Wat betreft de terugreis: Virgin vliegt op Barcelona en Ryanair op Girona, en beide maatschappijen nemen fietsen mee tegen een redelijk bedrag van +/- 25 EURO. Met de trein kan ook, maar daar hebben we geen ervaring mee. Voor meer info moet je maar eens op onze website kijken (http://www25.brinkster.com/wouterbelien). Je vindt er het antwoord op enkele 'FAQS', een aantal links naar andere sites, onze routeplanning, foto's (oa. door op de routemap te klikken), enz.

Veel succes met de verdere voorbereiding!

Wouter