grens Laos-China

Kristien

Heeft iemand deze grensovergang onlangs nog gefietst> Is de weg Luang Prabang veilig? is hij verhard? Wij zijn twee fietsters die al een tijdje onderweg zijn en zitten voor de moment in bangkok en zijn onze route ZO Azie aan het plannen.

bedankt
Kristien
www.traptrip.be

Kristien

je moet maar eens gaan kijken op het forum van wereldfietser.nl Daar heb ik dezelfde vraag gepost en er zijn een paar reacties. Volgens die mensen is het veilig om daar te fietsen. Wij gaan de grens Vietnam Laos over in Lao Bao en fietsen zo naar het noorden richting China.

Veel succes
Kristien

Tom De Wolf

Hoi Kristien

Even voorstellen: wij zijn reeds 4 maanden in Azie (met rugzak, bus en te voet) en staan op het punt om vanaf 2/02/06 Laos in te trekken met de fiets. (hebben totaal geen fietservaring in Azie)
Vanaf woe. zitten we in Bangkok en zijn van plan daar een fiets aan te schaffen.
Eigenlijk hebben wij een stuk de zelfde vraag rond veiligheid. We hoorden gisteren van andere reizigers dat er her en der gewapende militairen op de route naar LP zitten. OF het veilig genoeg is weten we ook niet.
De weg zelf zou wel verhard zijn (geldt voor route 13 en 7...van horen zeggen).

Mocht jij een antwoord gekregen hebben op je vragen, wil je ons dat dan even doorsturen?
Mocht je nog in Bangkok zitten, lijkt het ons wel leuk om eens wat ervaringen uit te wisselen. Je ziet maar... Laat maar eens iets weten.

groeten,

Tom en Liesbeth
www.tangatanga.com/tomenliesbethopzwier