Hase Pino

Petah

Hallo,

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een tandem om op fietsvakantie te gaan (voorlopig tot 500 km, hopelijk later meer!).
Wij hebben een testrit gedaan op een Hase Pino, een Santos en een Pedalpower. De Pino beviel ons het meeste omdat we alletwee vooruit kunnen kijken. Ik ben zelf een stuk groter dan mijn vriendin die achterop zit bij een gewone tandem, en dus niets ziet.
Wat zijn jullie ervaringen met de Pino, als die er al zijn?

Groeten,

Peter

brechtds

hallo allen,
wij zijn ook tevreden pinobezitters. we zoeken nog een tweede pino te 'leen en tegenleen' voor maand juli (en evt deeltje aug), we willen gaan balkanfietsen. wij lenen een pino van iemand, en die iemand kan dan onze pino lenen op een ander moment. wij fietsen met drie kinderen (2.5.8 jaar) zie www.langsdewittewolken.be en daarvoor zijn 2 pino's ideaal. Mocht het je interesseer, PM'en maar! thx!

Petah

Hallo,
Alsnog bedankt voor de reacties, ondertussen hebben wij al een kleine twee jaar onze Pino, en zijn hier ook uitermate tevreden over!
Ik zou het iedereen zo aanraden als je graag fiets!
Groeten, Peter

Jean-Philippe

Ook mijn reactie is wat laat. Wij hebben deze ook en zijn er uitermate tevreden over. Over 3 weken vertrekken we met 2 kinderen in de kar (achter de pino) voor 2 weken. Een heel avontuur!

tobike

hallo peter,
ja ik weet het, tis laat dat ik jou vraag gevonden heb.
wij hebben sinds april een pino gekocht en zijn daar erg tevreden over. misschien heb je ondertussen al gekocht? ik nodig je alsnog uit om een testrit te doen, maar ik kan natuurlijk niet garanderen dat jou vriendin op onze fiets past. mijn vriendin is 1.58m.
grtjs toon