HELP 0CO2-CART BRUSSELS-COPENHAGEN

Go-Cart Brussel...

Hee,

Wij trekken heel binnenkort en last-minute met een go-cart naar de Klimaat Top in Kopenhagen, maar wij stelden ons nog enkele vragen, miss dat iemand van jullie ons kan helpen:

1. verzekeringen: Een go-cart is geen gemotoriseerd voertuig, wij beschouwen het dus als een fiets. Kent er iemand een interessante formule die schade aan 3'en, eigen fietsschade, diefstal, ... dekt?

2. route: Wij vertrekken vanop de standplaats van de go-cart in België (nog geheim, :)) en zouden via knooppunten door België en Nederland rijden, maar in Duitsland en Denenmarken zijn we er nog niet uit. Heeft er iemand tips voor een go-cartvriendelijke route?

3. verkeersregels: Elk land heeft zijn eigen regeltjes, misschien ook voor go-carts, kent iemand de 'speciallekes'?

Alvast bedankt en als jullie ons zouden willn volgen, er is een groep op facebook: 0CO2-CART BRUSSELS-COPENHAGEN, groetjes,

Lieselot, Tinne, Johan, Koen en Go-Cart.

marijke1

Er bestaat een route van Berlijn naar Kopenhagen, heel mooie route van ongeveer 700 km om met de fiets te doen maar niet zo gemakkelijk met de go-cart(er zit ook een deel met de boot in natuurlijk). Indien je wil kan ik je de beschrijving bezorgen.
Er bestaat ook een route van Arnhem naar Berlijn.
Als je even op de kaart van fietsweb zoekt kan je verschillende verbindingen maken.