hulp gevraagd ivm garmin gps

ikke

ik heb het volgende probleem , (en in de handleiding is niks te vinden)
mijn gps garmin nuvi 550 kan niet met tracs werken wel met route's, nu heb ik enkele leuke route's van het net gehaald die normaal zonder problemen zouden moeten gelezen worden door mijn gps...
ik heb een extra geheugenkaartje geplaatst en daar op enkele gpx route's gezet om te gebruiken op de fiets...
maar hoe spreek je die nu aan , ik kan maar niet vinden hoe je die laad, ik heb ze via de computer rechtstreeks op het kaartje gezet (gps aangesloten op pc)
ook heb ik geprobeerd deze in het geheugen van het toestel zelf te plaatsen maar ook hier kan ik ze niet aanspreken/laden
ergens doe ik iets fout en heb me er al suf achter gezocht....wat moet ik nu verder doen?
ik heb enkel de standaart kaartsoftware op mijn gps staan , als ik me niet vergis is dat city vavigator 2009,
iemand?
alvast badankt

Hans de Ruiter

In het bezit van een GPSmap 60CSx en ondervind nu het volgende probleem. Heb onlangs microsd kaart van Topo Duitsland gekocht en direct op correcte wijze in de GPS gezet. Kan echter de kaart niet zichtbaar krijgen bij instellingen/kaart informatie. Bij gebruik in Ruegen zie ik alleen de grove basiskaart en niet de gewenst details. Bij opstarten apparaat is ie langer dan anders bezig met opladen tot 68% en gaat dan zijn positie zoeken. Hoe kan ik dit oplossen? Op internet nog niet echt een antwoord gevonden?

Peer

LS In het bezit van een GPSmap 60CSx. Teleur gesteld over cursussen die steeds werden uitgesteld zelf aan de slag gegaan! Mensen durf gewoon door gewoon te beginnen je groeit er van zelf in. Althans dat is mijn ervaring. Inmiddels topo Benlux en Duitsland in mijn bezit op dvd. Daarnaast ook van duitsland sd kaartje. Gebruik de gps wekelijks. Echt fantastisch.

Ted

Had een vraagje omtrend de maximale grootte van het geheugenkaartje dat ik in mijn Gpsmap 60CSx kan stoppen? En mag dit dan een micro SDHC kaartje zijn?

Jorina van Leeuwen

Ik ben al een aantal jaren in het bezit van de Garmin GPSmap Cx en gebruik hem zeer regelmatig tot veel in de weekenden en de vakanties. Ik heb veel ervaring, dus als iemand eens interesse heeft in uitleg dan kan je mij benaderen.

johnny

op die website zijn geen nieuwe data gepland voor een gps cursus.....

Jan

Hallo allemaal,

Wie op zoek is naar een gps-cursus kan ook eens een kijkje nemen op de website: 'www.dizzyadventure.com'. Zij bieden een cursus aan voor de avontuurlijke gps-gebruiker, zowel uitgewerkt in een volledige dag (met praktijk-oefening) als in halve dag-formaat.

johnny

langzaam maar zeker begint het te gaan (niet 100 procent natuurlijk) met die gpsmapcsx...
ik lees hier dat er nog wel wat mensen zijn die het er moeilijk mee hebben en het daarom zo goed als niet gebruiken ...
misschien is het nog niet zo een slecht idee om eens met gelijkgezinden samen te komen om dat ding te doorgronden in samenwerking met iemand die er veel van weet?
t'is maar een idee natuurlijk maar denk dat het wel leuk zou zijn zoiets eens te doen...

ik zou zeggen mensen die er alles van weten mogen zich kenbaar maken en mensen die er alles van willen weten natuurlijk ook en we spreken wat af,

laat maar horen, ik ben in alle geval al kandidaat....

Val

Ook ik heb al 2 jaar zo een GPSmap 60CSx in mijn bezit en nog nooit gebruikt wegens te ingewikkeld.
Is er ergens een cursus die je wegwijs maakt in dit gebruik ?
Mvg
Valere

Therese

Hallo,
Ik denk eraan om een gps outdoor toestel aan te kopen maar zie eerlijk gezegd door het bos de bomen niet meer, enkele goede suggesties?

Wuyts Paul

Indien vragen over de GPSmap 60CSx of Mapsource ,laat maar komen

Pagina's