jutland-fietstocht .

Ivonne

hallo,
we gaan in de maand juli 2009 van uit oostende w.vl, via nederland de jutlandroute fietsen tot in skagen.Voor de terug reis zijn we van plan de fietsentaxi te nemen,zijn er mensen met de zelfde plannen,en eventueel met ons de taxi te delen?Of weet iemand een goede andere(behalve al fietsend)manier om met de fietsen terug thuis te geraken?Alle info welkom,op Email,vonna.becker@hotmail.com of tel.0032486393592.

groetjes,bedankt alvast.

Davy3

Weet niet of dit eventueel een alternatief is, maar een paar jaar terug hebben m'n vrouw in ik ook de jutlandfietsroute gefietst en wij zijn toen met een vrachtschip (Volvo) van Gothenborg (zweden) teruggekeerd tot in Gent...

Wij vonden het een zeer leuke manier om terug te keren (precies een klein verlengstukje van de reis), de vaarduur was 2 nachten en 1 dag. Fietsen konden gratis mee, prijs was iets van een 150€ pp (= volpension, (lekker!!) eten samen met de bemanning). Plaatsen waren wel vrij beprekt 'k denk max 8 personen of zo. De vaarmaatschappij was DFTS tor lines.
Qua terugvaartijd moet je wel een klein beetje flexibel zijn, dacht meestal meerdere vaarten per week, maar kan wel eens een dagje schelen...

Wel super ervaring!! En jutland fietsroute ook best wel leuke tocht (vooral ook het 'overnachten i det fry'

Mocht je meer info willen mag je me altijd mailen.

Ivonne

bedankt voor jullie info.Inderdaad de fietsentaxi rijd maar 1000km maar we waren dan ook van plan 200km terug te fietsen,als we met 4personen zijn is het best betaalbaar,ongeveer de zelfde prijs als met de fietsbus en dan zijn we toch al in Roeselare w-vl.Maar we zoeken verder wie weet.groetjes,ivonne.

marc

Of met de fietsbus: http://www.cycletours.nl

Diane

hallo Ivonne,

bedoel je de fietsentaxi van www.velomobile.be?
die doen enkel trajecten tot maximum 1000 km enkele reis volgens de site,

daar zullen jullie met je reis toch boven zitten vermoed ik ?

een andere mogelijkheid is de trein, kijk maar eens op www.treinreiswinkel.nl

groetjes, Frank