Klus O Velo

Koen O Velo

Dag Forumleden,

Opnieuw een stukje sluikreclame, in dit geval voor mezelf. of de zaak.

Als vakantiefietser en fietshersteller ben ik zelf altijd op zoek geweest naar een persoonlijke service waarbij de leek het kaf van het koren moeilijk kan onderscheiden. ik kreeg constant de vraag waar ze op moesten letten en waarom en ...

Door een gemis aan persoonlijke service in het verleden hier in de streek, Mol en omgeving, ben ik zelf gestart met mensen fietsen aan te bieden die opgebouwd waren naar hun smaak met onderdelen die er toch wel toe doen.

Surly was toen de fiets bij uitstek, maar de leverancier kan steeds moeilijker frames reserveren voor de kleine winkel waardoor de webshops er mee gaan lopen.

Terug op zoek naar een merk dat mij ook ligt die een degelijke kwaliteit kunnen bieden en waar de klant zijn / haar fiets kan customizen.

Zo zijn ze bij Santos gekomen op vraag van Santo zelf of ik er eens wou over nadenken.

Sinds een tweetal weken ben ik Klus O Velo gestart met de verkoop van Santos fietsen, een eigen showroom hebben we nog niet, maar zijn we volop mee bezig. Wel werken we reeds op afspraak. Een fiets in deze duurdere categorie koop je niet zomaar en daar hoor je als fietsenmaker tijd in te steken. Vanaf eind mei begin juni staan hier 4 testfietsen van Santos en met regelmaat zal er telkens eentje bijkomen. Deze fietsen horen afgebeuld te worden! Van iedere klant vraag ik om de fiets een dagje uit te komen testen met of zonder bagage.

Waarom Santos? Wat ik leuk vind aan Santos en het idee van Robbert is dat ze luisteren naar de klant. Zelfs klanten met een beperking kunnen bij Santos terecht zo blijkt en zo hebben we een klant netjes verder geholpen die bij een andere fietsenmaker in de kou werd gezet.

Klus O Velo stopt niet enkel bij Santos, wij gaan ook de kinderen niet in de koude laten staan en verkopen de Frog Bikes, ook hier hebben we steeds enkele demomodellen klaar staan die getest kunnen worden en geven we net zoals bij Santos de mogelijkheid om je eigen afwerking te overwegen in samenspraak met ons.

Surly blijft nog steeds een mogelijkheid, maar dit hangt vaak af van de leverancier.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan even een afspraak, ook voor het onderhoud van je fiets ben je steeds welkom, we doen dit niet om van te leven, we doen dit zuiver uit hobby en in bijberoep uit liefde voor de fiets, maar ik help wel graag de mensen verder en geef ze graag die persoonlijke service en tijd die ze nodig hebben om de juiste beslissing te maken in hun fietskeuze.

We willen dus eigenlijk meer mensen aan de fiets krijgen en of ik ze daar voor naar een conculega moet sturen met het juiste advies of ze bij mij een fiets aankopen, dat laatste is altijd leuk meegenomen, maar voor het eerste deinzen we echt niet terug.

De website moet nog aangevuld worden, maar meer info en contactgegevens kan je daar op vinden, de fietsen zijn te bezichtigen en te berijden in Mol:

www.klusovelo.be

Groeten,

Koen O Velo

Koen O Velo

Heel leuk van je Ivo! Alvast bedankt en als ik de site terug wat op orde heb zal ik het zeker niet nalaten om je informatieve website door te linken.

Speedycyclist

Hoi Koen,
Nice dat je Santos' gaat verdelen. Ik heb op mijn site www.maesivo.be alvast een link gezet naar jou site. Doorklikken naar trekking en dan links.

Veel succes.

Speedycyclist

Hoi Koen,
Nice dat je Santos' gaat verdelen. Ik heb op mijn site www.maesivo.be alvast een link gezet naar jou site. Doorklikken naar trekking en dan links.

Veel succes.