Noorwegen Noordkaap

Timber83

Hallo! Deze zomer (juli-augustus ergens) zou ik (M-33j) graag door Noorwegen gaan fietsen richting de Noordkaap! Alleen is maar alleen dus ben ik nog op zoek naar compagnie die een stuk of helemaal willen meefietsen! Het plan is om low budget te reizen door zoveel mogelijk te wildkamperen, gebruik maken van wildernishutten en shelters die je her en der vindt en af en toe een camping. Ik heb al meerdere fietsreizen gedaan en alle materiaal en conditie, en niet onbelangrijk voor mij is het vakantie en geen race! ;-) Vooraf een weekendje gaan fietsen in de Ardennen lijkt me een goede kennismaking! Interesse, vragen, andere ideeen of aanvullingen, ik hoor het graag!!!
Groeten Tim
email: tim1983b@gmail.com

WimH

Hey Tim,
Met veel interesse jouw oproepje gelezen. Ben je nog op zoek naar een fietsmaatje ? Heb zelf ook al wel wat fietskilometers in de benen. Normaal gezien ging ik met De Wereldfietser een fietsvakantie meedoen naar Noorwegen, maar deze is geannuleerd :-/ . Uw berichtje komt dus welgekomen...
Ikzelf ben 38 en wonende in Schoten (Provincie Antwerpen).
Voor mij kan dit in juli. Laat maar weten. Groets, Wim

mark912

beste tim

deze zomer ga ik ook naar de noordkaap fietsen, via de route :
Noorwegen - langs de kust naar de Noordkaap vanaf merksplas bij turnhout .

ben nog aan het kijken hoe ik de terug kom, eerst boeken een een deadline of meet op het gemak fietsen en een paar dagen ervoor boeken. hoe pak jij dit aan?

mvg mark van helmond