Reisgenote gezocht, bestemming te bepalen

alpeduwes

Hoi, ik ben een enthousiast fietster en met mijn fietsmaatje/levenspartner heb ik al menig wat kilometertjes in Europa getrapt. Hij houdt het liever op Europees getinte landen, maar ik wil eens een ander sfeertje snuiven. Tijd om de grenzen over te steken! Ik ben vrouw, 39 jaar en zoek een vrolijke reisgenote mét ervaring in fietstrekkings die wil meefietsen door prachtige landschappen en nieuwsgierig is naar andere culturen. ‘k Hou erg van de natuur, kamperen of voor eenvoudige onderkomens bij de lokale bevolking. Ik kan me vrijmaken in het voor- of najaar en dit voor max. 3 weken. Zie je dit zitten? Samen bestemming kiezen, voorbereiden en dan zijn we hup, weg! Laat snel wat van je horen!

lena5

Hoi,

Ik ben een enthousiaste sportieve vrouw van 43 jaar.Hou van lange tochten maken in het buitenland,kamperen,cultuur en ook veel van de natuur.Volgend voorjaar wil ik trektochten maken.Plannen maken lijkt me spannend! Mail me maar!

Saturnuske

Hoi,
Ik ben een 24 jarig fietster die houdt van fietsvakanties . Heb al enige ervaring opgedaan door de jaren heen . Zo was ik twee jaar geleden in Peru op fietsexpeditie geweest met een Nederlandse organisatie 'Fietsvakantiewinkel'. Dat was een zeer avontuurlijke reis met enkele primitieve omstandigheden maar heel plezant. Het vroeg soms heel wat inspanning en karakter om er door te komen. Geen spijt van dat ik het gedaan heb. Eigenlijk ben ik op zoek naar een bikepartner voor volgend jaar. Moest je zin hebben om eens af te spreken mag je me gerust contacteren. Voo r wat voor soort reizen hou je .

Temmerman Guy

Aangenaam,iets over mezelf ik ben Guy uit gent en ben 39jaar,en graag zou ik de volgende zomer fietsen naar luxemburg voor 14 dagen ofzo.
zelf fiets ik ook veel ,maar volgend jaar zou ik eens verder willen gaan.Indien je intresse hebt kun je mij altijd mailen op guytemmerman@hotmail.com. Zo grtjs Guy

Mo6

ikzelf ben een 51-jarige vrouw die veel fietst contacteer mij op mijn e-mail adres