reisgids fietsen in vietnam

sol

Beste,

We weten dat het lonely planet boek bestaat van cycling in vietnam,laos en cambodja,maar je kan het niet meer kopen. (uitverkocht) Heeft iemand het boek en wil het verkopen?
Indien je andere nuttige info hebt in verband met fietsen in vietnam,mag je dit altijd laten weten.
We vliegen op hanoi en keren terug via ho chi min.

kris1

Hallo,
Ik ben eind vorig jaar nog een 6tal weken gaan fietsen in Vietnam volledig zelfstandig.Eveneens aangekomen in Hanoi en dan terug vertrokken uit Saigon.Ik fietste uiteindelijk 3 weken nord van Hanoi en 3 weken South van Saigon. Ik maakte gebruik van de fietsgidsen van www.awol.nl Ga zeker eens kijken op hun site zij maken gebruik van een bepaalde formule.Ik heb alle gidsen van Vietnam je kan ze komen inkijken of kopen.Steeds bereid om mijn informatie en tips en adressen te delen. Laat zeker iets weten via mail!!!

bono

yo
we hebben eind vorig jaar 2 maand in vietnam gefiets wij vinden het geen fietsland de mekon delta valt nog mee maar derest vinden we niks er is soms dagen niks te zien de het boek hebben wij liggen maar is niet up to date fietsen op de hoofd weg waar het grootste deel van het boek langs loopt is niet echt tof als je wil kan ik je een verslag door sturen van vietnam dag na dag wat wij gedaan hebben met overnachting en kmµ
mail maar
groetjes
tineke en bono