ronde van Nederland

Jannie1

Wie heeft de ronde van Nederland gefietst?/(1200km) via de Lf routes.
Wat zijn de ervaringen?/
En slaapadressen?/
Jannie

Jannie1

Terug van onze fietsvakantie rondje Nederland.
Geweldig!!! mooie route.
Prachtig weer gehad en geslapen in... blokhut , B&B, vrienden op de fiets en hotel heel erg leuk die afwisselingen.
We hebben genoten en gaan vaker een fietsvakantie doen.
groetjes Jannie

B@se

Hi,
geen iedee ofdat je dit nog leest voordat je op de fiets stapt maar veel plezier en als ik de berichten mag geloven wordt het weer weer beter... Apropos, camping beekhuizen in velp is zeker een redlijke aanrader voor een kamping bij Arnhem (ik studeer daar) vlakbij landgoed Rosendaal.
have fun

bas

Jannie1

Oké we gaan het doen.
De tassen zijn gepakt en morgen vertrekken we.
We fietsen morgen eerst van Nieuwegein naar Arnhem en daar gaan we beginnen aan de ronde.
Jullie horen nog hoe het is gegaan.
Bedankt voor de reactie.

B@se

Hi,
afgelopen zomer weer een stuk gefietst en idd een erg leuke route. Zoals gezegd zijn de natuurkampeerterreinen echt super (let wel lidmaatschap vereist ) en waar je ook naar kijk naar SVR kampings (idem) zit je wel goed. Heerlijk fietsen op een mooie route. Erg goed omschreven.

ik zou zeggen doen!

Bas

danny6

Jannie,

ik heb begin juli de hele ronde van Nederland gefietst en ik moet zeggen : het was een heerlijke fietservaring (het was ook wel geweldig fietsweer toen !). Qua fietsinfrastructuur is Nederland niet te evenaren denk ik. Ik heb gebruik gemaakt van de topogids Ronde van Nl. maar de LF-routes zijn zo goed aangegeven dat je haast niet kunt missen.
Ik heb gebruikt gemaakt van de campings nabij de route, je vindt er voldoende. Het camperen op Natuurkampeerterreinen (heeft niets te maken met naturisme !) is zeer aan te bevelen (kleinere campings gelegen in een groene omgeving), meer info op www.staatsbosbeheer.nl. Maar Nederland kent ook een uitgebreid netwerk van 'vrienden op de fiets' (een soort bed&breakfast bij mensen thuis).
Als je houdt van rustig en vlak fietsen is de Ronde van Nederland zeer aan te bevelen !

Danny