route ardennen

DE MAEYER RONNY

weet er iemand een mooie bordjesroute in de Ardennen rond 100 km ,goed aangegeven.

Ronny

Lotte Van Herwegen

Hey Ronny,

Ik heb mij juist de kaart van lange afstands fietsroutes in Vlaanderen en Wallonie aangeschaft. (1:250 000)
Deze routes staan volledig aangeduid met de geel/blauwe tekens-markeringen.
Adhv deze kaart kan je per route nog een aparte topogids aanschaffen waar je nog meer uitleg krijgt en nog gedetailleerdere plannetjes.
Je kan alle fietskaarten vinden in de GR-winkel gevestigd in de Van Straelenstraat 40 te Antwerpen of op het net www.groteroutepaden.be
Volgend weekend trek ik er met mijn nieuwe kaart nog eens op uit sie. Veel succes en plezier.

Stein

Hallo Geert,
op de site van 123.fietsen.nl staan enkele goede bordjesroutes voor de Ardennen, ikzelf heb al de romantische, de venen en merenroute en deze beide waren wel ok. De route: 'mooiste 100km van de ardennen', lijkt ook wel de moiete om eens te doen. Tevens is het een goede site om andere routes op te vinden.

Geert10

Zeker een aanrader, deze knooppuntenkaart van de Oostkantons.
Het wordt helaas minder goed onderhouden als bv. de knooppuntennetwerk in Antwerpen of Limburg. Alsook de 'normen' van een 'fietsvriendelijke weg' liggen wat anders dan in voornoemde provincies. Wij hebben deze zomer er intensief over gereden, en kwamen af en toe op drukke banen, af en toe op rotswegen (amper bereidbaar) terecht. Let ook op: daar waar men een hogesnelheidslijn voor de TGV aan het leggen is (naast de snelweg) hebben de werkers met grote rotsblokken het fietspad geblokkeerd. Het werd vooraf nergens aangegeven. Het is een goed initiatief, maar staat duidelijk nog wat meer in de kinderschoenen.
In ieder geval, beter dan niets.

Raf Van Wynsberghe1

Koop in St Vith of Vielsalm of Malmedy de knooppuntenkaart van de Oostkantons en je bent zo vertrokken. Heb zelf al veel plezier gehad van die kaart. Plannen wordt zo een makkie. Succes - Raf