vakantiefiets binnen budget

JolijnN

Hallo,
Wij willen vanaf eind april een 4 maanden durende fietsreis maken door Argentinië en Bolivië. We zijn daarvoor nog op zoek naar een fiets. We hebben al wat winkels afgestruind en daaruit kwam vooral de VSF TX400 naar boven, versie 2017. (staal, maguraremmen, shimano deore XT versnellingen, voor en achterdrager). We hebben dan een testritje gemaakt (zonder gewicht weliswaar) en dat beviel ons wel. Voor mij is de zithouding echter te diep. De fietsverkoper stelde voor om er een verstelbare stuurpin van Koga op te zetten. Denken jullie dat dit een goede oplossing is? Of zijn er nog andere opties in deze prijsklasse?
Merci alvast voor de reacties

Aley

- Kans om een iPad Wi-FI 32GB 9.7’’ te winnen –
https://eu1.intellisurvey.com/run/rn0349270626f_dut?pan=99&s=701

Beste vrienden!
Ik ben Aley, ik studeer aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik doe nu onderzoek over mountainbikes en e-mountainbikes in Nederland, het doel hiervan is beter te kunnen begrijpen wat mensen belangrijk en/of leuk vinden aan hun MTBs. Ik gebruik hiervoor een online survey (10 min max!). Het zou echt super zijn als jullie mij zouden kunnen helpen door mijn survey in te vullen! Je deelname wordt beloond - wij verloten 3 iPads Wi-Fi 32 GB 9.7’’ aan de respondenten van deze survey!

Grijp dus je kans om een iPad te bemachtigen! Link naar de survey: https://eu1.intellisurvey.com/run/rn0349270626f_dut?pan=99&s=701

Groet,
Aley

Joris M

Beste,
Echte reiservaring met fietsen heb ik niet, maar zelf ben ik wel op zoek naar een fiets om meer te fietsen (woon-werk en al dan niet bepakte uitstapjes). Op deze zoektocht ben ik al verschillende fietsen tegengekomen (heb nog geen testritjes gemaakt). Misschien kunnen anderen, naar ervaring, een idee geven van volgende fietsen. Wel zijn er hier en daar verschillen naar materiaal.

Jan Janssen Millenium (zit ong. op zelfde budget, deels zelf samen te stellen)
Stevens randonneur (onder budget)
Santos (basis versie zit ong. op €1800, dacht ik)
Patria (boven budget, samenstellen mogelijk).

Veel hangt natuurlijk af van wat er in de buurt verkrijgbaar is.
Zeker de sites nakijken, prijzen of configurator steeds aanwezig. Wat de levertermijn is van een meer samengestelde fiets is weet ik niet.

Een goede 2e hands is misschien ook een optie (go cycle)

Hopelijk ben je er wat mee.
Joris

kamiel

Hallo,

Ik heb een Santos travelmaster 2.6 19 inchte koop van sept 2016 , waar je de zithouding goed kan afstellen . Indien interesse kan ik jullie vrijblijvend informatie en foto's mailen?
Je kan me bereiken via christian.feihle@gmail.com.

Grtn