Zoek man/vrouw

koersmanneke

Ben op zoek naar man/vrouw die graag met de koersfiets en of mtb rijdt en dit ook in en paar dagen in de week kan , racen doe ik echt niet houdt het gemiddelde tussen de 22 @ 25 km per uur , en afstanden speelt geen rol voor me ,zolang ze maar gedaan kunnen worden binnen de 24 uren .
Ik kan me verplaatsen met fiets en of auto met fiets erin om naar bepaalde afspreek punt te komen en daar te vertrekken .

Jos5

Dag
Bedankt voor de reactie Ik woon in Kasterlee dus de afstand is niet zo groot indien het mogelijk is zou ik graag U eens ontmoeten voor een kennismaking en een goed gesprek om misverstanden te voor komen hier bij geef ik je mijn gsm nr en mail adres dan kan je steeds bereiken
j_bosmans@telenet.be
tel 0475706845
hopelijk hoor ik vlug iets van je
Groetjes
Jos

koersmanneke

Hey Jos
Bedankt om te reageren op mijn oproep hier , nu wil ik je eerst vragen vanwaar dat je ongeveer bent ,ikzelf woon tegen Tessenderlo Belgisch Limburg , als het dus voor je niet te ver is om te komen meerijden ,of als jij ergens in de buurt zou wonen kunnen we op en centraal punt afspreken en zo samen gaan fietsen .
Mvg
Koersmanneke

Jos5

Hallo Koersmanneke
Ik ben ook op zoek naar een fietsmaatje ik ben een man van 73 en fiets met een koersfiets wil je meer van me weten neem vrijblijvend contact met me antwoord verzekerd
Groetjes