20 jaar Vakantiefietser

Eind 2015 wordt 'De Vakantiefietser' 20 jaar jong! En dat willen we vieren. Uiteraard samen met jullie, we zijn tenslotte een vereniging 'voor en door de leden'.

Elk jaar opnieuw is de beurs een hoogtepunt in onze werking en dat was niet anders in Retie waar de beurs 15 keer plaatsvond tussen 1997 en 2011. Velen hebben er onuitwisbare herinneringen aan, anderen misschien wat minder. Maar wij vonden het de optimale locatie om deze 20-ste verjaardag te vieren.

OPGELET: er zijn geen kamers meer vrij en ook de kampeerplek is volzet. Je kan wel nog inschrijven ZONDER OVERNACHTING. 

 

Vink daarom meteen het weekend van 24 en 25 oktober met stip aan in jouw agenda. Wij zorgen voor een programma met voor elk wat wils. Op zaterdag een 'boeiende' fietstocht met verrassingen, eindigend in Retie waar een feestelijke receptie op ons wacht. Na het diner ploffen we neer in de projectiezaal waar we je een aantal prachtige (buitenlandse) films en beeldreportages 'fietsreizen' willen tonen: kort en wat langer maar allemaal uniek. En dat tot in de late uurtjes.

Hierbij ook een warme oproep om zelf creatief aan de slag te gaan en een mini film-foto-montage te maken van 2 à 3 minuten die een visuele weerslag geeft van een fietstocht die je ondernam. Alles kan, niets moet, m.a.w. er zijn geen vaste regels vastgelegd, zolang het maar 'leuk' en 'spitsvondig' is... en je het via webmaster@vakantiefietser.be aan ons overmaakt ten laatste op 1 oktober.

Wie wil kan blijven overnachten. En dan zondag lang uitslapen, aanschuiven voor de brunch die naadloos overgaat in dé fietsreisquiz met zeer gevarieerde denk, doe, gok- en andere vragen. Je pikt uit het programma wat jij wil. Alleen zaterdagavond? Ok. Alleen de brunch en quiz: ook ok.

Niet twijfelen, gewoon komen. We organiseren het maar om de 20 jaar ;-)

Inschrijven via deze link. Opgelet: één formulier per persoon. Kom je als koppel, vul het dan twee keer in.

Jouw inschrijving is pas geldig na betaling. Stort daarom meteen het totale bedrag (mag voor meerdere personen samen) op rekeningnummer BE62 2300 1759 0261 van De Vakantiefietser, Broekstraat 66, 2480 Dessel, met als mededeling ‘Retro Retie + jouw naam’..