Trail-Gator: een kleine fietser op sleeptouw

Anonymous

Geef hier je commentaar op deze blikvanger !

webmaster

hilde1

hoi hoi

ja, wij hebben toevallige nog één staan. En verkopen hem met spijt in het hart. Want het is écht leuk en handig.

Je kan me gerust contacteren
hilde_hermans@telenet.be
0486 14 05 61

polle

beste,

Heeft iemand toevallig een tweepersoons Pashley U-plus-2 op zolder/garage staan? Blijkbaar worden ze niet meer gemaakt .... (ZIE HOMEPAGE)

Laat maar weten, ook als je weet hoe je er alsnog kan aangeraken.

N. de Bruijn

Wij hebben goede ervaring met de Trail-Gator.
Het handige vinden wij dat je kind zelf kan fietsen totdat hij/zij moe is. Aankoppelen en de fietstocht kan gewoon doorgaan. Kind kan intussen een beetje bijkomen.
Omdat onze kinderen nu te groot zijn geworden voor deze oplossing bied ik hem te koop aan op marktplaats.

Peter Van Gestelen

Ook wij kennen uit ondervinden de nadele van heel wat aanhangfietsen. Er zijn er maar weinig echt goede, die geen speling vertonen en die niet gaan 'waggelen' achter je fiets. (vb Burley Piccolo is wel een goede) Recent een nieuw type tegengekomen de Weehoo i-Go die naast een comfortabele zitstoel voor het kind ook erg stabiel en aangenaam fietst. Zie info op http://www.weehooinc.com. Deze wordt in de nabij toekomst ook aan te kopen in Belgie, Nederland, en de rest van Europa via http://users.skynet.be/fietskar: een webswinkel en OUTDOOR ACTIVITY en Fietskar Shop, met ook de mogelijkheid om de artikels te gaan bekijken en testrijden tijdens hun opentuindagen.

Francis

Ik heb dit systeem lang gebruikt.

Is geen ideale zithouding voor vele kilometers,
maar heel handig als je kind moe is. Gewoon aanpikken.. wel duurt het een tijdje voor het geïnstalleerd is (als je het goed wil doen!)

vg

Astrid van Buren

Het grote voordeel van de Trailgator boven een aanhangfiets is, naast het grote prijsverschil, natuurlijk het gemak. De trailgator zit aan het frame van de ouder vast. Uw kindje kan gewoon fietsen. Als het moe wordt kunt u het eenvoudigweg aankoppelen en verder fietsen. Zie dat maar eens met een aanhaakfiets te doen. Bovendien hoef je met een trailgator maar een fiets te kopen en (op vakantie) mee te nemen, anders twee!

Sven1

we zijn zeker niet ontevreden, alleen kwam het deel van de kinderfiets steeds zachtjes los te zitten. (het bleef wel veilig) Nadat we het dus meermaals het hebben aangespannen, brak een U-bout middendoor ... en je kan deze nergens vinden. Bij Decathlon was het advies: koop een nieuwse trail-gator, wat we eens vriendelijk hebben weggelachen.
iemand een idee waar je deze bouten kan kopen? ze lijken erg op haken nvoor een uitlaat, maar hier staat te weinig schroefdraad op.
alvast bedankt

haelterman

Nog iemand ondervindingen of trailgators te koop, regio Oost-Vlaanderen?
Hartelijk dank bij voorbaat om te reageren via caroerwinjoran at telenet.be

Fanny

We hebben goeie ervaring met deze trail-gator.
Eens bevestigd is het makkelijk om snel aan te koppelen. Onze kinderen hebben altijd kunnen meefietsen op hun eigen fietsjes en hadden zo snel door dat ze hun evenwicht moeten leren houden. Zo leren ze actief mee.
We hebben ze nu te koop gezet omdat ze zelf goed fietsen maar hadden ze nog deze zomer als reserve gehouden voor als we een lange fietstocht maakten en wanneer ze te moe werden, zij snel konden aanpikken.

Sandra2

Het is een hopeloos ding. Inderdaad de bezwaren die Geert al noemt, daarnaast is het ding ontzettend instabiel. Daarmee fiets je echt niet voor je plezier. Goedkoop = duurkoop.
Een aanhangfiets (maar dan wel een goede) is een goed alternatief. Of de follow-me: een heel degelijke constructie om een kinderfietsje achter je eigen fiets te plaatsen.
Heel veel informatie over de trailgator, de follow-me en allerhande aanhangfietsen vind je op www.fietsenmetkinderen.info. Je leest hier ook ervaringen van fietsende gezinnen.

Sandra

Pagina's