Fietskaart Zuid-Frankrijk

Driesvr

Ik zou in augustus met de fiets vanuit Brussel naar Zuid-Frankrijk rijden (buurt van Carcassonne) en ben op zoek naar de goede fietskaart voor deze trip. Gisteren vond ik op internet de kaart van Onbegrensd Fietsen (http://www.cyclingeurope.nl/routes/barcelona/index.php). Heeft iemand hier ervaringen mee? Of kan iemand mij nog een betere kaart aanraden?

Alvast bedankt!

Regine

Wij hebben deze zomer Basel > Venetie gefietst van Benjaminse. Ook een schitterende tocht !

Driesvr

Ja, fantastisch! Het boek van Paul Benjaminse is zeker een aanrader. Nauwelijks vrachtwagens tegengekomen, rustige wegen, mooie natuur, ...

Ik heb de smaak te pakken. Volgende zomer doe ik Ierland!

heiki

hoe is de fietstocht verlopen? ik zou een gelijkaardige trip plannen in het voorjaar. Ik zou vertrekken vanuit lokeren

wouter

Kaarten en achtergrondinfo zitten in 1 boekdeel.

Driesvr

Ok bedankt! Ik ga de boeken deze week kopen. Zit de achtergrondinformatie ook in het boek of moet ik hiervoor nog een ander boek kopen?

wouter

Wij fietsen al jaren met het kaartmateriaal van Onbegrensd Fietsen/Paul Benjaminse, 10 jaar geleden gebruikten we het routeboekje dat jij op internet hebt teruggevonden. Het zijn heel duidelijke kaarten, waarop voorzieningen zoals campings, hotels en restaurants worden aangeduid. Gedetailleerde hoogteprofielen per kaart. Achtergrondinformatie over streek en landschap in het bijhorende boekje. Een aanrader!